alta vista
apollo
californian
crescent park
formosa
lucille

previous projects

lucille
Nestled above the hills in Silver Lake and overlooking the Hollywood sign, this successful television writer's residence is a study in contrasts. The design concept reflects the client's East Coast upbringing while maintaining firm roots in the contemporary California aesthetic of his current surroundings. The living room, kept light and airy, provides a casual West Coast counterpoint to the dark and dramatic dining room, reminiscent of the New York Public Library. A mix of new furnishings and vintage accessories tie the two spaces together visually and thematically. In the upstairs study, recessed can lighting was replaced with vintage-inspired schoolhouse pendants. An old, industrial worktable is re-purposed as a writing desk, providing a stylish contrast to the sleek desktop and graphic wallpaper. The combination results in a lively and dynamic space for a creative professional.


©2011 Twenty7.     Privacy Policy.     Terms of Use.     FAQ.     Website by Design Savvy.